Bidraget er publisert med ropert og har blitt hentet fram på Oslo (torsdag 19. februar 2009). Les mer om roperten…

Lansering av boka ”Effektiv nettskriving”

Fredag 6. mars 2009 kl. 08.10 til 10.00, Radisson SAS Scandinavia Hotel

Vi inviterer til morgenbokbad. Møt Ove Dalen – webekspert, journalist og forfatter – og få smakebiter fra hans nye bok ”Effektiv nettskriving”. Nettskriving har gått fra å være kunnskap om noen basale skriveregler til en krevende og avansert profesjon som krever tverrfaglig kunnskap på tvers av profesjoner. Få tips om hvordan du kan skrive for å oppnå konkrete mål – og hør hvordan Ove slår hull på flere myter rundt kommunikasjon på nett.

Kjøp boka på møtet og få 10 % rabatt. (Ordinær pris kr 398 – pris på møtet kr 360)

PROGRAM

08.10: Frokost, registrering og nettverking
08.25: Velkommen
08.30: Bokbad: Ove Dalen i samtale med Tormod Guldvog
Hva er effektiv nettskriving, hva har endret seg de siste ti årene og hvor går utviklingen?
09.30: Boksalg og – signering
10.00: Takk for i dag

Ove Dalen
Ove er innholdsrådgiver i A-pressen Interaktiv. Han har de senere årene jobbet som rådgiver innen webpublisering for Telenor, Sparebank1, Findexa og NRK. Dalen har over 10 års erfaring som kurs- og foredragsholder og har blant annet forelest i nettjournalistikk ved Handelshøyskolen BI.

Tormod Guldvog
Tormod Guldvog er Web Manager i Visma. Han har jobbet med Internett og webkommunikasjon siden 1995, og var webredaktør i Norsk Romsenter i fem år. Tormod har vært journalist og anmeldt et stort antall bøker for “Verdt å vite” på NRK P2, og har holdt en rekke foredrag og kurs om redaksjonelt arbeid på Internett. Han har drevet vitenskapsportalen Hypography.com siden 2000.

Vist 1165 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

160 påmeldte i løpet av tre dager gjør at Dataforeningen og Kommunikasjonsforeningen jobber med å finne større lokaler. Jeg kommer tilbake med mer info når vi vet noe. Du kan fortsatt melde deg på, men du blir da satt på venteliste.

Nytt lokale for lanseringen blir Radisson SAS Scandinavia Hotel på Holbergs Plass, Scandinavia Scene. De har plass til 200. Tidspunkt er samme. Husk å meld deg på via Dataforeningens sider, uansett om du er medlem eller ikke.

Vit hvem du skriver for og hva du vil oppnå, er oppsummeringen av boken i dette webTV-innslaget

Lompa (Olympen, Grønlandsleiret 15) blir åsted for et uoffisielt lanseringsnachspiel for boken. Vi kjører fra klokken 18.00 fredag. Alle deltakere, venner, kollegaer – det som kan krype å gå med interesse for nettskriving stiller opp. Skal booke noen bord. Jeg kan ikke love sitteplass til alle, men vi gjør det vi kan. Velkommen!

Var du med?

Hvor skjer det?